Bij CookStyle, geven wij u het meest voor uw geld, dat is de reden waarom veel producten gratis worden verzonden, met dank aan CookStyle!

Levertijden

Bestellingen geplaatst op werkdagen (van maandag t/m vrijdag, muv. feestdagen) voor 17:00uur worden dezelfde dag nog verzonden. Hier kunt u zien hoe lang het duurt voordat het pakket bij uw desbetreffende bestemming arriveert:

Land Transit tijd (werkdagen)
Nederland 1
Belgie 1
Luxemburg 1

DHL

Al onze producten worden geleverd met DHL Express, u ontvangt een Track en Trace nummer wanneer uw pakket wordt verzonden. Dit maakt het makkelijker voor u om te zien wanneer uw pakket zal worden geleverd en hoe lang het zal duren!

Additionele Verzendopties

Als uw bestelling niet in aanmerking komt voor gratis verzending, of als u een snellere levering nodig heeft, dan zal je nog steeds genieten van een lage verzendkosten. Na het invoeren van uw postcode op de CookStyle checkout pagina, laten we u zien wat uw verzendkosten zijn en wat de opties kosten.

Uitgesloten regio

Wanneer u niet in staat bent om uw adres in te voeren en het product naar uw gewenste land / locatie te laten verzenden, zorg er dan voor dat je het ons vraagt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en helpen u om uw gewenste verzendmethode te kiezen.