Wanneer kan ik aanspraak maken op garantie?

U kunt aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een materiaal- of constructiefout. Wij kiezen in overleg met de fabrikant/leverancier voor reparatie of vervanging van het defecte onderdeel of het artikel. Schade door oneigenlijk gebruik valt niet onder de garantieregeling.

Hoe lang heb krijg ik garantie?

CookStyle.nl biedt op alle artikelen de wettelijke garantie, dit wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De garantietermijn die CookStyle.nl u biedt is in alle gevallen minimaal 2 jaar. Voor sommige artikelen wordt door de fabrikant een langere garantietermijn geboden, deze staan dan aangegeven bij de betreffende artikelen óf in de documentatie die u ontvangt bij uw bestelling. Vanzelfsprekend wordt, indien van toepassing, de langere garantietermijn van de fabrikant te allen tijde gehandhaafd. 

Wat moet ik doen om garantie aan te vragen?

Het is belangrijk dat u zich bij een defect of garantie aan een bij CookStyle.nl aangeschaft artikel te allen tijde tot ons wendt. U kunt hiertoe contact opnemen via support@cookstyle.nl of via ons contactformulier. Graag ontvangen wij een e-mail met uw ordernummer, een gedetailleerde omschrijving van het defect en eventueel één of meer foto’s van het defect. Na ontvangst van uw e-mail wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen.